0522-251630 info@herberghetplein.nl
Het is zaterdag 7:25Sorry, we zijn dicht.

Buffetten

Buffetten

Bedrijfsfeest, vergadering, receptie, buffet of gewoon een knalfuif? Beleef het in Herberg ’t Plein!
We hebben diverse buffetten om iedere gelegenheid op culinaire wijze te omlijsten. Hieronder vind je een overzicht van onze buffetten

Bekijk ook onze arrangementen Of huur de bovenzaal voor een feest of vergadering

Herberg Buffet

KOUDE GERECHTEN

  • Rundvleessalade met gekookt ei en beenham
  • Aardappelsalade met spek en bosui
  • Zalmsalade met verse dille
  • Frisse rauwkostsalade
  • Oven verse landbroden, kruidenboter en verschillende tapenades

WARME GERECHTEN

  • Zeer malse kippendij in satésaus
  • Gehaktballetjes in ketjapsaus
  • Verschillende soorten vis in Hollandaissaus
  • Friet en aardappelkroketten

U kunt een van bovenstaande vlees- of visgerechten vervangen door:

  • Malse procureurslapjes in een zoet zure saus
  • Rollade in honing-mosterdsaus
  • Gebakken kibbeling

Reserveer dit buffet

Min. 20 personen

Max. 50 personen

Incl. huur bovenzaal

18,75 p.p.

Prinsengracht Buffet

KOUDE GERECHTEN

  • Pastasalade met tonijn, ui en tomaat
  • Aardappelsalade met spek en bosui
  • Huzarensalade met beenham, appel en gekookt ei
  • Oven verse landbroden, kruidenboter en verschillende tapenades

WARME GERECHTEN

  • Varkenshaas medaillons in champignonroomsaus
  • Stoofpotje van rundvlees met uien
  • Gebakken gamba’s en mosselen in een knoflookroomsaus
  • Verse seizoensgroente
  • Aardappelgratin en friet

U kunt een van bovenstaande vlees- of visgerechten vervangen door:

  • Zalm in Hollandaisesaus
  • Malse kippendijen in een kerriesaus
  • Wildstoofpotje (november-februari)
  • Beenham in honing-mosterdsaus

Reserveer dit buffet

Min. 20 personen

Max. 50 personen

Incl. huur bovenzaal

21,50 p.p.

Italiaans Buffet

KOUDE GERECHTEN

  • Salade ‘caprese’ met mozzarella, pomodori tomaten, pijnboompitten en verse basilicum
  • Pastasalade met tonijn, tomaat, bosui en basilicum
  • Schaal met verschillende soorten Italiaanse ham met een balsamico dressing
  • Gemarineerde olijven
  • Italiaanse broden met kruidenboter en verschillende dippers

WARME GERECHTEN

  • Penne met kip in een pestosaus
  • Gebakken mosselen in Italiaanse knoflook-tomatensaus
  • Varkenshaas medaillons in een gorgonzolasaus

U kunt een van bovenstaande vlees- of visgerechten vervangen door:

  • Varkenshaas medaillons in een saus van bruschetta
  • Malse kippendijen in rode wijnsaus
  • Gebakken gamba’s in een knoflook-tomatensaus

BIJGERECHTEN

  • Tagliatelle met olijfolie
  • Gebakken gnocchi

Reserveer dit buffet

Min. 20 personen

Max. 50 personen

Incl. huur bovenzaal

23,50 p.p.

Tapas Buffet

KOUDE GERECHTEN

  • Plank met chorizo, Catalaanse boerenworst en kruiden fuet
  • Plank met schapenkaas, camembert, geitenkaas, blauwschimmelkaas en kweeperengelei
  • Catalaanse aardappelsalade
  • Pastasalade met tonijn en garnalen
  • Diverse pinchos door de chef bereid
  • Gemarineerde zoete olijven
  • Gevulde rode pepers met roomkaas
  • Oven verse broden geserveerd met diverse tapenades

WARME GERECHTEN

  • Chorizo croquetten
  • Gehaktballetjes in een knoflook-tomatensaus
  • Calamaris
  • Gamba’s met knoflook
  • Mediterraanse kipkluifjes
  • Tortilla española

U kunt een van bovenstaande vlees- of visgerechten vervangen door:

  • Gebakken mosselen in Mediterraanse saus
  • Mecquezworstjes
  • Dadels omwikkeld met spek

Reserveer dit buffet

Min. 20 personen

Max. 50 personen

Incl. huur bovenzaal

19,50 p.p.

Boerentapas Buffet

KOUDE GERECHTEN

  • Plank met boerenleverworst, Drentse droge worst, gerookte kip en augurk
  • Kaasplank met diverse boerenkaasjes, mosterd en appelstroop
  • Gevulde eieren
  • Huzarensalade met beenham en appel
  • Aardappelsalade met spek en lente ui
  • Haring op roggebrood
  • Ossenworst balletjes met ui
  • Boerenbrood met kruidenboter, heksenkaas en leverpastei

WARME GERECHTEN

  • Gemarineerde dikke ribben
  • Gemarineerde kippenpootjes
  • Saucijsjes met mosterdsaus
  • Krokante uienringen met een chilisaus

Reserveer dit buffet

Min. 20 personen

Max. 50 personen

Incl. huur bovenzaal

18,75 p.p.

Stamppot Buffet

Drie keuzes uit onderstaande stamppotten

  • Italiaanse stamppot met rucola, tomaten, pijnboompitten en gerookte kip
  • Stamppot van rode biet met mierikswortel, appel en ui
  • Stamppot boerenkool met nootmuskaat en roomboter
  • Stamppot hutspot met wortel, uien en een vleugje peper
  • Stamppot hete bliksem met appel, rozijnen, kaneel en stroop
  • Stamppot rauwe andijvie
  • Stamppot witte kool met verse peper en oude kaas
  • Stamppot rode kool met appel en kaneel
  • Stamppot zuurkool met nootmuskaat en roomboter

Bij de stamppot wordt het volgende geserveerd:

  • Rookworst
  • Mini gehaktbal
  • Amsterdamse uien
  • Mosterd van de wijndragers
  • Augurken
  • Vleesjus
  • Spekjes

Reserveer dit buffet

Min. 20 personen

Max. 50 personen

Incl. huur bovenzaal

15,00 p.p.

Buffetten bij Herberg ‘t Plein: van tapas tot een stamppotbuffet! Kortom, diverse buffetten om iedere gelegenheid op culinaire wijze te omlijsten. De buffetten zijn altijd inclusief huur van de bovenzaal. Indien u de bovenzaal wilt huren voor een andere gelegenheid is dat ook mogelijk.

 RESERVEREN