0522-251630 info@herberghetplein.nl
Het is vrijdagWe zijn geopend! Nou doei hè, tot zo!

Over ons

Example Of About Us Page

't Plein

Een stukje geschiedenis over “ons” herberg!

Herberg ’t Plein is een pleisterplaats met sfeer en traditie. Het is een plek waar verschillende mensen samen komen om te drinken, eten, praten, biljarten, vergaderen, kaarten, zingen, dansen of om feest te vieren. Van jong tot oud, van arm tot rijk. Winkelend publiek, sporters of toeristen, iedereen voelt zich thuis in de knusse herberg.

Waar in 33 jaren het straatbeeld behoorlijk is veranderd, heeft de ‘Pleinsfeer’ zich gehuisvest in de bodem van de Prinsengracht. De bruine kroeg is gebleven maar de ondernemersgeest van Jaap en Petra blijft altijd vooruit kijken. Vernieuwend en betrokken. Die betrokkenheid uit zich niet alleen richting de klant maar ook naar personeel, leveranciers en con-collega’s. De Meppeldagen, livemuziek, sportquiz, poppenkast en andere evenementen maken dat Herberg ’t Plein een pleisterplaats is met sfeer en traditie. Het is een plek waar verschillende mensen samen komen, waar men graag nieuwe herinneringen maakt. Een plek die toegankelijk is voor iedereen en waar men zich thuis voelt. En iedere dag komt er weer een stukje geschiedenis bij.

Het voltallige team van Herberg ’t Plein bestaat uit gepassioneerde teamplayers.
Een succesvolle samenstelling van betrokken medewerkers die stuk voor stuk bijdragen aan het succes van Herberg ’t Plein.

Lekker eten

Voor Meppel door Meppel!

De keuken van ’t Plein is nog in oud Meppeler sfeer. Alles moet goed en op zijn Drents veel zijn.
Heel bekend is de boerenschnitzel, een gerecht met een prachtige ontstaansgeschiedenis. Ooit, op een drukke Donderdag Meppeldag, was er geen tijd voor een maaltijd voor het personeel. Er was een aantal schnitzels gebakken en er waren nog wat aardappelen, uien en warme groenten. Alles werd in één pan gebakken en het succes was geboren!

Bekijk onze menukaart