Herberg 't Plein

We zijn geopend! Nou doei he, tot zo!

Over Herberg ’t Plein

Herberg ’t Plein is een pleisterplaats met sfeer en traditie. Het is een plek waar verschillende mensen samen komen om te drinken, eten, praten, biljarten, vergaderen, kaarten, zingen, dansen of om feest te vieren. Van jong tot oud, van arm tot rijk. Winkelend publiek, sporters of toeristen, iedereen voelt zich thuis in de knusse herberg.

Pleinsfeer

Waar in 37 jaren het straatbeeld behoorlijk is veranderd, heeft de ‘Pleinsfeer’ zich gehuisvest in de bodem van de Prinsengracht. De bruine kroeg is gebleven maar we blijven altijd vooruit kijken. Vernieuwend en betrokken. 

Die betrokkenheid uit zich niet alleen richting de klant maar ook naar personeel, leveranciers en con-collega’s. De Meppeldagen, livemuziek, sportquiz, poppenkast en andere evenementen maken dat Herberg ’t Plein een pleisterplaats is met sfeer en traditie. Het is een plek waar verschillende mensen samen komen, waar men graag nieuwe herinneringen maakt. Een plek die toegankelijk is voor iedereen en waar men zich thuis voelt. En iedere dag komt er weer een stukje geschiedenis bij.

Herberg ’t Plein is een pleisterplaats met sfeer en  traditie. Het is een plek waar verschillende mensen samen komen om te drinken, eten, praten, vergaderen, kaarten, zingen, dansen of om feest te vieren. Van jong tot oud, van arm tot rijk. Winkelend publiek, sporters of toeristen.